Identitatea celebrei ANA de pe Facebook a fost dezvăluită. Află AICI cine e ANA


Stundeţii din Cluj-Napoca şi-au lansat candidatul ideal pentru a îi reprezenta în Parlamentul României.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Studentului, sâmbătă, 17 noiembrie, voluntarii organizatiilor studentesti din Cluj-Napoca, ASPR, ASUAD, OSUBB, OSUT, SSE, OSF, FAS-USAMV,  toate membre ANOSR, şi-au lansat candidatul care se doreşte să-i reprezinte în Parlamentul României.

ANA s-a dovedit a nu fi o persoană reală. ANA este un acronim după care studeţii acţionează şi reprezintă idealurile studenţiilor, cererile lor faţă de guvernanţi şi baza unui program complementar de guvernare pentru zona studenţilor.

"Ana reprezintă ideile noastre care nu sunt suficient promovate sau ascultate de politicienii care trebuie să fie la curent cu nevoile studenţilor. Şi nu e suficient să ne asculte dacă nu există o asumare din partea clasei politice pentru că nemulţumirile noastre se leagă de toate programele principale de guvernare pe care le considerăm insuficiente. Ne-am dori ca şi stundeţii, ca reprezentanţi ai societăţii civile, să fie invitaţi la negocierile privind planurile de guvernare, investiţiile în învăţământ şi planurile prin care să se acopere nevoile lor. Am trimis scrisori candidaţiilor politici pentru a îi chema la dialog, dar nu au răspuns. Sperăm totuşi să auzim răspunsuri de la ei", a declarat Mihai Dragoş – Preşedinte ANOSR.




Comentarii Facebook