Hoțul care a rupt în bătaie un clujean are ANTECEDENTE - Detalii incredibile

 

Hoțul care a bătut un clujean, după ce a fost prins când fura un portmoneu, ar fi trebuit să fie arestat de câteva zile și trimis la penitenciar. 

 

Jan Lăcătuș l-a bătut, în 18 octombrie, pe un clujean, care a avut curajul să îi atragă atenția victimei că este buzunărită. Hoțul a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare, în data de 19 octombrie 2016. 

 

La data de 18.10.2016, în jurul orei 16:30, în staţia de autobuz din Piaţa Ştefan cel Mare, din Cluj-Napoca, un cetăţean ar fi atenţionat o femeie cu privire la faptul că bărbatul de alături ar fi încercat să îi sustragă bunuri. 

 

Drept urmare, bărbatul în cauză ar fi devenit recalcitrant, agresându-l pe cetăţeanul cu spirit civic. Totodată, acesta ar fi spart geamul unui magazin în care persoana vătămată ar fi încercat să se refugieze.

 

Deşi, până în prezent, persoanele vătămate nu au depus plângeri împotriva agresorului, poliţiştii s-au sesizat şi efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea acestuia la răspundere penală.

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj promovează spiritul civic şi încurajează cetăţenii să vină în sprijinul poliţiştilor pentru prevenirea faptelor antisociale, luând măsuri ferme faţă de cei care încalcă legea şi prezintă comportamente violente”, precizează polițiștii.  

 

Jan Lăcătuș are un cazier impresionant. Numai în anul 2015, Jan Lăcătuș a fost arestat, cercetat și judecat, în cinci dosare penale, două pentru tâlhărie, unul pentru furt din buzunare și alte două pentru lovire și alter violențe. Jan Lăcătuș a stat arestat cinci luni, după care a fost eliberat pentru lipsa pericolului social. A ieșit din închisoare și a comis o altă tâlhărie și un furt, scrie evz.ro.

 

Un exemplu de cât de ferm acționează Poliția Română, este dosarul 22536/211/2015, în care Lăcătuș a fost condamnat la doi ani și două luni cu executare. Curtea de Apel Cluj s-a pronunțat în data de 19 octombrie 2016, prin decizie definitivă. 

 

Un alt exemplu care dovedește că Justiția Română nu funcționează este dosarul 19149/211/2015, al Judecătoriei Cluj Napoca, unde acelați Jan Lăcătuș este condamnat la opt luni cu suspendare. De asemenea, Lăcătuș a fost obligat să muncească 60 de zile, muncă socială, în favoarea Primăriei Sânpaul, unde nu s-a prezentat niciodată.

 

Această sentință trebuia adunată la cea de doi ani și două luni, pe care Lăcătuș a primit-o pentru tâlhărie, acest lucru nu s-a întâmplat, ceea ce reprezintă o gravă abatere judiciară pentru judecătorul care a judecat dosarul de tâlhărie.

 

Vezi AICI imaginile!

Comentarii Facebook