Hoți prinși pe camerele de supraveghere la furat în Parcul Balnear Toroc. Au dat iama în vestiar VIDEO


Doi hoți au dat o spargere, sâmbătă seara, la Parcul Balnear Toroc, aceștia vandalizând trei dulapuri din vestiar și furând bunurile din interior.

Incidentul a avut loc dupa ora 18, iar cei doi tineri au profitat de faptul ca in vestiar nu se afla nimeni. Au fortat usile a trei dulapuri, rupandu-le balamalele, dupa care au luat din acestea lucrurile de valoare. Pagubele sunt insemnate, avand in vedere ca doar de la o singura persoana au reusit sa fure trei smartphone-uri si o borseta in care se aflau bani, carduri si acte, scrie dejeanul.ro.

Hoții au fost surprinși de camerele de supraveghere, iar polițiștii au fost chemați la fața locului pentru a incepe cercetările. După nici o jumătate de oră cei doi făptași au și fost găsiți.

Parcul Balnear Toroc nu isi asuma raspunderea pentru bunurile de valoare lasate de clienti in dulapuri, conducerea complexului explicând ă le pun acestora la dispozitie cutii de valori.

Cei doi tineri din Dej, care se pare ca nu sunt la prima intalnire cu oamenii legii, vor fi cercetati pentru distrugere si furt calificat.

Comentarii Facebook