Hoți prinși după ce au furat țigări de peste 5.500 lei de la Cluj. Oamenii legii i-au prins tocmai în Mureș



Polițiștii din Mureș au depistat, în flagrant delict, cinci persoane care aveau asupra lor bunuri furate dintr-un magazin din localitatea clujeană Luna.

La data de 29 octombrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române au prins în flagrant delict 5 persoane, bănuite de săvârșirea a 5 furturi din societăţi comerciale din judeţele Mureş şi Cluj, fapte comise în cursul lunii octombrie a.c.”, informează IGPR.

Cei în cauză, cu vârste între 24 şi 30 de ani, din municipiul Tîrgu Mureş, au fost surprinşi în flagrant delict în localitatea Iernut, județul Mureș, având asupra lor bunuri susceptibile a proveni dintr-un furt comis pe raza localității Luna, judeţul Cluj.

În autoturismul acestora, în urma controlului, au fost descoperite aproximativ 350 de pachete de ţigări, în valoare de aproximativ 5.500 de lei, a căror proveniență nu au putut să o justifice cu documente legale.

Din cercetări a reieşit că, la comiterea a două dintre fapte, ar fi participat și un bărbat, de 33 de ani, din Tîrgu Mureş, care, din data de 24 octombrie, a fost încarcerat în penitenciar, pe numele lui existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru furt.

Totodată, la data de 30 octombrie, față de cele 5 persoane s-a luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara.

Comentarii Facebook