Hoți din locuințe arestați de polițiști la Cluj. Au dat 12 spargeri și au furat bunuri de aproape 200.000 lei


Doi bărbți au fost arestați preventiv de polițiștii clujeni , aceștia fiind acuzați de 12 furturi din locuinţe pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii clujeni au reuşit probarea activităţii infracţionale a celor doi bărbaţi, din judeţele Alba şi Cluj, în 12 cazuri de furturi din locuinţă.

Cei doi, de 26 şi 29 de ani, ar fi sustras bani, bijuterii, televizoare şi laptop-uri, intrând prin efracţie în locuinţe din Cluj-Napoca, fapte prin care ar fi produs un prejudiciu total de circa 196.000 de lei, în dauna a 12 părţi vătămate”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Bărbatul de 26 de ani, din Alba, a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, la data de 4 martie a.c.. În urma depistării acestuia, cercetările au fost extinse şi asupra bărbatului de 29 de ani, din Cluj, care se afla în arest preventiv în altă cauză.

La data de 5 martie, cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind emise pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţişti au reuşit recuperarea prejudiciului în proporţie de circa 20%.

Comentarii Facebook