Hoti de telefoane mobile prinsi de politisti! Intre ei si doi minori


Trei tineri, care furau telefoane mobile, au fost retinuti de politistii clujeni. Un minor de 15 ani a primit interdictie de a parasi localitatea timp de 30 de zile.

"In 26.07.2011 politisti din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca - Biroul Investigatii Criminale au depistat un minor in varsta de 15 ani, care in data 8.05.2011 impreuna cu  L. Bulgaru de 18 ani si un alt suspect de 16 ani, ambii arestati in prezent, au sustras de la C. Vlad-Bogdan, de 20 ani si R Alexandra-Maria de 18 ani doua telefoane mobile", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Alma Brehariu.

Cercetarile au stabilit ca minorul de 15 ani este principalul suspect si in alt caz de furt. "In data de 26.04.2011, prin exercitarea de amenintari cu o arma alba a sustras de la un copil de 12 ani un telefon mobil. Fata de suspect au fost intocmite acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de talharie si port fara drept a cutitului, fiind retinut pe baza de Ordonanta pentru o durata de 10 ore", a mai spus Alma Brehariu.

Minorul nu a fost retinut, dar a primit interdictia de a parasi localitatea pentru o perioada de 30 de zile.

Comentarii Facebook