Hoti de motorina din Dej prinsi in flagrant - VIDEO si FOTO


Trei barbati din Dej care au furau motorina din mai multe TIR - uri au fost retinuti in trafic de politisti. Oamenii legii aveau informatii ca au dat o noua lovitura, i-au filat si au organizat un blocaj pe o strada din Dej pentru a-i prinde cu "marfa" asupra lor.

 

In portbagajul autoturismului au gasit 4 canistre cu motorina.

Cei trei au fost retinuti pe strada Luceafarului din municipiul Dej. Politistii spun ca A. Carol, in varsta de 36 de ani, Constantin O., in varsta de 20 de ani, si Firu C., de 33 de ani, toti din Dej, au comis in perioada 23 - 27 februarie trei furturi de motorina din TIR - urile parcate in localitate si alte doua furturi de la societatati comerciale din Dej si Gherla. Prejudiciul total a fost de 13.000 de lei.

Interventia politistilor a fost filmata. Auitoturismul in care se gaseau cei trei a fost oprit in trafic de o masina de politie. In portbagaj au fost gasite cele 4 canistre si la domiciliul unuia dintre cei trei suspecti alte recipiente pentru stocarea motorinei.

Cei trei au fost retinuti, iar pe numele lui Carol O. si Constantin O. au fost emise mandate de arestare. Firu C. este cercetat in stare de libertate.

Comentarii Facebook