Hoti de caini de rasa in Floresti! RECOMPENSA ajungea si la 300 de EURO! Suspectul: fiul unui consilier local

 

Mai multi tineri din Floresti au fost retinuti de politisti in parcarea Polus Center in timp ce incasau o recompensa de 300 de euro pentru un caine furat si returnat proprietarului.

 

Cainele, din rasa bichon maltez, a fost furat zilele trecute din Floresti, iar proprietara a fost sunata in urma anunturilor "pierdut caine" pe care le-a distribuit. "Am fost sunata de un tanar si mi s-a cerut o suma de bani, pe care oricum as fi fost dispusa sa o platesc pentru a-mi recupera cainele. S-a dovedit ca sunt hoti de caini, care apoi cer recompensa", a spus proprietara cainelui.

 

Apropiatii tinerei sustin ca hotii filau proprietarii instariti de caini, pentru a fi siguri ca pot recupera o recompensa "grasa": "Domnisoara care detinea cainele a intrat pret de cateva secunde intr-un magazin din Floresti si si-a lasat afara cainele. Hotii au profitat si au disparut. Acestia au legaturi si cu romii de pe malul Somesului. Tanara a lipit anunturi prin Floresti si hotii au trecut la actiune pentru a incasa recompensa de 300 de euro".

 

Capul retelei ar fi Robert Vincze Aron, dar sunt si alte persoane in "vizorul" politiei, mai ales ca sunt multi proprietari de animele care au reclamat pierderea "suspecta" a cainilor.

 

"O tanara si-a pierdut cainele personal si a dat un anunt prin care anunta ca, in cazul in care cineva ii gaseste animalul, plateste o recompensa de 500 de euro. Ieri (n.red. miercuri, 22 martie) a fost contactata de un barbat care a spus ca i-a gasit cainele si si-au dat intalnire in parcarea de la Polus. Tanarul sustine ca l-a gasit pe strada si ca nu a furat animalul. Se vor face cercetari pentru a se vedea daca l-a gasit sau si l-a insusit. Acesta este cercetat in stare de libertate si nu e suspect de o anumita fapta pana la terminarea anchetei. Cainele a fost predat tinerei", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili daca sunt si alte persoane inselate de banda de hoti de animale. Robert Vincze Aron a fost eliberat.


Tanarul suspectat este fiul consilierului local din Floresti, Ioan Vincze. "Nu stiu nimic. Stiu ca a dus ceva caine in Germania, dar altceva nu stiu. O sa vorbesc cu el", a declarat Vincze.

Comentarii Facebook