Hoț tupeist, prins de polițiști la Cluj. A furat un telefon, apoi și-a sunat victima pentru a-i cere bani să îl returneze


Polițiștii clujeni au prins în flagrant un bărbat acuzat de furtul unui telefon mobil.

La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 18:00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat, din Bistrița-Năsăud, cu privire sustragerea unui telefon mobil dintr-un mijloc de transport în comun” informează IPJ Cluj.

Mai exact, în jurul orei 15:30, persoanei vătămate, în timp ce călătorea cu un mijloc de transport în comun pe raza municipiului Cluj-Napoca, i-ar fi fost sustras telefonul mobil de către o persoană necunoscută, fiindu-i cauzat un prejudiciu de circa 1.000 de lei.

Conform oamenilor legii, persoana vătămată ar fi fost contactată de către persoana care i-ar fi sustras telefonul după circa o oră de la comiterea faptei. Astfel, cel bănuit ar fi sunat pe telefonul unui prieten al persoanei vătămate și ar fi stabilit o întâlnire în cadrul căreia să restituie telefonul contra sumei de 350 de lei.

În urma sesizării, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant. Astfel, în jurul orei 19:30, la locul indicat a fost identificat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Tureni, iar asupra acestuia a fost găsit telefonul mobil.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia.

Comentarii Facebook