Hoț prins de polițiștii clujeni după ce a furat un telefon. Era proaspăt ieșit din pușcărie



Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de furtul unui telefon mobil. Bărbatul fusese recent liberat condiţionat dintr-un penitenciar.

La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 9:30, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca – Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de furt”, informează IPJ Cluj.

Victima, o tânără, de 26 de ani, din Turda, se afla în trenul care circula pe relaţia Timişoara - Iaşi, garat în staţia C.F. Cluj-Napoca, în momentul în care o persoană necunoscută, profitând de un moment de neatenţie, i-a sustras telefonul mobil dintr-un rucsac.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat verificări şi, la scurt timp, au identificat un bărbat, de 30 de ani, din Buzău, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost condus la sediul unităţii pentru audieri, în urma verificărilor stabilindu-se că, la data de 10 ianuarie a.c., acesta fusese liberat condiţionat dintr-un penitenciar, unde s-a aflat în executarea unei pedepse pentru acelaşi tip de infracţiuni.

Telefonul, în valoare de circa 800 de lei, a fost recuperat de către poliţişti.

Oamenii legii au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar la data de 14 ianuarie a.c., acesta a fost arestat preventiv pentru 15 zile de către magistraţi.

Comentarii Facebook