Hoț din magazine prins la Cluj de un jandarm aflat în timpul liber. L-a fugărit pe stradă până l-a pus la pământ FOTO



Un jandarm clujean, aflat în timpul liber, a reușit să prindă, duminică, un hoț din magazine, care tocmai furase o plasă întreagă de cașcaval dintr-un magazin ”Profi”, din Gheorgheni.

Plutonier major Vulturar Viorel din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, aflându-se în timpul liber, în timp ce se deplasa cu mașina personală din direcția străzii Constantin Brâncuși spre zona centrala a orașului, a observat un bărbat care alerga pe culoarea roșie a semaforului, iar în urma acestuia alergau două persoane îmbrăcate în uniforme specifice magazinului 'Profi'. Deoarece persoana urmărită i s-a părut suspectă, a luat decizia să treacă la urmărirea ei, iar în momentul în care l-a ajuns acesta a ripostat, moment în care jandarmul a folosit un spray iritant lacrimogen cu ajutorul căruia a reușit să-l imobilizeze”, informează Jandarmeria Cluj.

Subofițerul a anunțat dispeceratul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, pentru a-i acorda sprijin la fața locului.

Persoana în cauză, respectiv R.G., de 36 ani, din sat Schitu Hadîmbului, comuna Mironeasa, județul Iași, se face vinovat de comiterea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228 alin. (1) din Noul Cod Penal.

Actul de sesizare și persoana în cauză au fost predate la Poliția municipiului Cluj-Napoca, pentru continuarea cercetărilor, iar produsele confiscate (19 bucăți de cașcaval) au fost restituite magazinului 'Profi'.

Comentarii Facebook