Hoț de mic, un adolescent a fost prins de polițiștii clujeni la furat din magazine



Polițiștii clujeni au depistat în flagrant, marți, un minor care ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un complex comercial din Turda.

La data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi de către agentul de securitate al unui complex comercial, din Turda, cu privire faptul că a observat pe camerele de supraveghere, amplasate în interiorul complexului, o persoană necunoscută care ar fi sustras un portmoneu de la o angajată”, informează IPJ Cluj.

Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat persoana în cauză, stabilind că este un minor de 16 ani, din Turda.

Asupra tânăruluia fost găsit portmoneul care ar fi fost sustras, precum şi alte obiecte de îmbrăcăminte a căror provenienţă nu o putea justifica.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că obiectele de îmbrăcăminte găsite asupra acestuia ar fi fost sustrase dintr-un magazin din incinta complexului, iar prejudiciul, în valoare de circa 250 de lei, a fost recuperat.

Minorul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook