Hot de materiale si unelte folosite in constructii, prins de politisti

Un barbat de 32 de ani care, in perioada februarie-iulie 2010, a furat bunuri din imobile aflate in constructie a fost prins de politisti.

 

B. Marius de 32 de ani era in arestul Politiei, fiind cercetat in alta cauza penala. In urma cercetarilor efectuate de politistii de la Sectia 6 s-a stabilit ca barbatul este autorul a mai multor furturi efectuate in primul semestru al anului.

 

"In perioada februarie-iulie 2010, barbatul, in complicitate cu alte doua persoane, a patruns prin efractie in mai multe imobile in constructie, de unde au sustras diverse unelte folosite in constructii, precum si alte bunuri", se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Cluj. Potrivit anchetatorilor, barbatul a vandut o parte din bunuri lui H. Erwin, de 22 ani, si lui B. Dorel, ambii din Cluj-Napoca. In urma verificarilor, politistii au recuperat obiecte furate, a caror valoare ajunge la aproximativ 19.000 lei.

 

Politistii continua cercetarile pentru identificarea celorlalte doua persoane suspecte de furt. B. Marius este acuzat de furt calificat, iar H. Erwin este cercetat pentru comiterea infractiunii de tainuire.

Comentarii Facebook