Miercuri 24 Aprilie

Horea Uioreanu nu a fost ELIBERAT. Judecătorul a dat un verdict în 12 minute - RECORD

 

Contestația la sentința Tribunalului Cluj de prelungire a arestului preventiv în cazul lui Horea Uioreanu și a oamenilor de afaceri Ioan Bene și Vasile Pogăcean a fost respinsă de Curtea de Apel Cluj, în cursul zilei de marți, 1 iulie.

 

Cauza s-a judecat de la ora 12.00 și înfățișarea s-a terminat la ora 13.43, iar apoi judecătorul a spus că va delibera timp de 15 minute și va anunța verdictul. ”În 15 minute nu poţi să scrii o încheiere de şedinţă, chiar şi de respingere a contestaţiei, dar să mai şi deliberezi. Totul este făcut pentru a respecta un formalism legal şi să nu zică inculpaţii că nu au fost ascultaţi şi în recurs. Eu cred ce încheierile de şedinţă prin care s-au respins contestaţiile celor trei inculpaţi erau scrise dinainte de a începe procesul”, a declarat unul dintre avocaţii prezenţi la înfățișare.

 

Judecătorul a revenit în sală după fix 12 minute și a anunțat că respinge cererea. 

 

Cei trei, Horea Uioreanu, Ioan Bene şi Vasile Pogăcea, au fost arestați preventiv în 29 mai, pentru fapte de corupție, iar Tribunalul Cluj a prelungit mandatul cu încă 30 de zile.

Comentarii Facebook