Holul unui bloc din Cluj-Napoca transformat în LIVING! Președintele blocului nu ia măsuri. Nici el nu e ușă de biserică - FOTO

 

O clujeancă ajunsă în pragul disperării cere ajutorul Primăriei Cluj-Napoca, reclamând faptul că holul blocului de pe strada Orăștiei a fost transformat în living de vecini. 

 

Am depus personal la Primărie o sesizare referitoare la problemele din blocul de pe Orastiei 10, cu liniștea publică perturbată de chiriași, care așa aduc coridorul aferent și cum arată blocul, deoarece presedintele are alte ocupații cu banii cheltuielilor. 

 

Am depus la Primărie o sesizare în 23.08.2013, iar imaginile prezentate cred ca sunt concludente. Sper să se poată rezolva problema liniștii publice și a problemelor cu cheltuielie de bloc neplătite atât de chiriași, cât și de președinte, în luna mai sistându-se apa rece din motive de neplată”, a scris Herta Sorina.

 

Vecinii femeii au fost destul de originali. Au scos pe hol două fotolii, o masă pentru cafea, dar și alte obiecte de mobilier. Seara, ies pe hol și stau la cafea, fumează țigări și stau la taifas pâmă seara târziu. 

 

Comentarii Facebook