Hoațe surprinse de camere în timp ce fura din genți într-un magazin din Dej. Au luat peste 1.000 lei în câteva secunde VIDEO




Două hoațe au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-un magazin din Dej cum au sustras bani din gențile a două femei în timp ce acestea își făceau cumpărăturile.

Cele doua hoate, imbracate bine, pentru a nu da de banuit cu ce se ocupa, au furat prima data 700 de lei din geanta unei femei, chiar intre rafturile magazinului chinezesc din oras, scrie dejeanul.ro.

In timp ce victima isi facea cumparaturile, una dintre suspecte ii distragea atentia prin intrebari despre produsele de pe raft, iar ceialalta, isi strecura mana in poseta victimei, furandu-i portofelul.

Duăpă câteva secunde acestea și-au ales o nouă victimă, acționând prin aceeași metodă, căreia i-au furat 400 lei, apoi au plecat din mafazin.

Cu doar o zi inainte, aceleasi femei au furat din posetele catorva cliente ale magazinelor din Gherla, iar in urmatoarea zi, astfel de furturi au fost semnalate si in Bistrita.

Politia crede ca cele doua nu sunt din zona si strabat intreaga tara pentru a fura. Oamenii legii asteapta orice indiciu despre cele doua de la oricine le-ar cunoaste, fiind rugati sa sune la 112.

Comentarii Facebook