Hoață prinsă după ce a furat 12.000 de lei din locuința unui clujean. Proprietarul a lăsat ușa deschisă



O femeie a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii clujeni, aceatsa fiind acuzată că ar fi sustras suma de 12.000 lei dintr-o locuință din Câmpia Turzii.

La data de 11 septembrie a.c., ora 22.55, în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, a fost depistată o femeie 36 de ani, bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Femeia de 36 de ani ar fi pătruns în curtea unui imobil din Câmpia Turzii, în luna august a acestui an, profitând de faptul ca uşa de acces era neasigurată, apoi a pătruns în locuinţă, de unde ar fi sustras 12.000 de lei.

In urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore femeia de 36 de ani, din Câmpia Turzii, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal.

Aceasta a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Cluj şi urmează să fie prezentată în faţa Judecatoriei Turda cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook