”Hingherii” de mașini din Cluj, acuzați că ”vânează” mașinile cu numere străine sau din alte județe

 

”Hingherii” de mașini din Cluj sunt acuzați de un clujean că ridică în special mașinile cu numere din alte județe sau chiar din străinătate. El a dat un exemplu de pe strada Avram Iancu.

 

Am vazut astazi (miercuri, 9 octombrie), in jur de ora 12:00, ca masinile primariei au ridicat cateva masini parcate pe Avram Iancu, langa numerele 14-16.

 

Acea zona este marcata cu oprire interzisa, si cu semn aditional ca se ridica masina. Pana aici, Primaria a facut ce trebuie.

 

Insa chiar a facut ce trebuie?

 

Dupa o jumatate de ora am trecut prin aceeasi zona, si locurile proaspat eliberate erau din nou ocupate. Deci, mare lucru nu s-a rezolvat.

 

Una din masinile ridicate avea numar de Germania, cealalta masina avea numar din alt judet. Deci sa inteleg ca Primaria vaneaza in primul rand masini care nu sunt din zona, ca sunt mai usor de amendat (probabil ca aceia nu vor face contestatie)

 

In zona respectiva strada se largeste de la 2 benzi la 3 benzi, si mai apoi chiar la 4 benzi, deci masinile respective nu prea incurcau traficul.

 

Nu era mai eficient sa se blocheze rotile? In felul acesta, urmatorii soferi ar fi vazut ca nu e de parcat in zona si ar fi cautat in alta parte.

 

Ridicarea masinilor parcate neregulamentar ar trebui facuta DOAR DIN LOCURILE UNDE INCURCA TRAFICUL.

 

Sunt o gramada de locuri in oras unde se parcheaza chiar inaintea trecerii de pietoni, sau chiar pe trecere. Din acele locuri trebuie sa ridicati masinile, pentru ca acele masini pun in pericol pietonii”, scrie clujeanul.

 

El vrea un răspuns de la Primarie, care să nu fie de genul ”conform HCL.... Primaria poate ridica masinile....”.

 

Foto: Evz.ro

Comentarii Facebook