Hilote condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare! VEZI cum ar putea scapa


Gabriel Hilote a fost condamnat de judecatorii de la Curtea de Apel Cluj la 5 ani de inchisoare cu executare si plata a 230.000 de euro rudelor victimelor. Sentinta este finala.

In toamna anului 2009, Gabriel Hilote a produs un accident de circulatie in dreptul hotelului Napoca, in urma caruia cei trei membri ai familiei Dragoste, fiica si cei doi parinti, au decedat. Hilote era baut si a fugit de la locul accidentului, predandu-se ulterior politistilor.

El a fost condamnat de Judecatoria Cluj Napoca la trei ani si opt luni de inchisoare cu executare, iar Tribunalul Cluj a majorat pedeapsa la cinci ani de inchisoare cu executare.

Hilote a depus recurs si cere ca pedeapsa sa fie diminuata pentru ca acesta nu era constient in momentul in care a fugit de la locul accidentului si a colaborat cu politistii pe durata anchetei penale.

 

Magistratii de la Curtea de Apel Cluj au respins recursul inaintat de Hilote, dar nu a admis nici cererea procurorului si a rudelor familiei Dragoste care au cerut o pedeapsa mai aspra.

 

Sentinta poate fi anulata daca Inalta Curte de Casatie si Justitie va aproba cererea lui Gabriel Hilote ca procesul sa fie stramutat de la Cluj. Aceasta cerere trebuie sa fie judecata in 18 martie, dar a fost amanata.

Comentarii Facebook