Hilote afla azi ce pedeapsa primeste pentru accidentul in care a murit familia Dragoste!


Judecatorii de la Curtea de Apel Cluj se vor pronunta astazi in recursul inaintat de Gabriel Hilote impotriva sentintei Tribunalului Cluj. Omul de afaceri a fost condamnat la 5 ani de inchisoare si plata unor despagubiri de 230.000 de euro.

Gabriel Hilote a cerut ca pedeapsa sa fie diminuata si despagubirile sa fie reduse.

In toamna anului 2009, Gabriel Hilote a produs un accident de circulatie in dreptul hotelului Napoca, in urma caruia cei trei membri ai familiei Dragoste, fiica si cei doi parinti, au decedat. Hilote era baut si a fugit de la locul accidentului, predandu-se ulterior politistilor.

El a fost condamnat de Judecatoria Cluj Napoca la trei ani si opt luni de inchisoare cu executare, iar Tribunalul Cluj a majorat pedeapsa la cinci ani de inchisoare cu executare.

Hilote a depus recurs si cere ca pedeapsa sa fie diminuata pentru ca acesta nu era constient in momentul in care a fugit de la locul accidentului si a colaborat cu politistii pe durata anchetei penale. "Despagubirile cerute sunt exagerat de mari si nu vor putea fi achitate pentru ca Hilote nu dispune de aceste sume", a afirmat avocatul lui Hilote.

In fata instantei, Gabriel Hilote a declarat ca a incercat sa ajunga la o intelegere financiara cu rudele victimelor, dar nu a reusit. El a mentionat si presiunea mediatica din acest caz si le-a cerut magistratilor sa nu tina cont de acest lucru.


Citeste si...

Hilote, condamnat la cinci ani de inchisoare, pentru uciderea familiei Dragoste! Initial pedeapsa era mai mica

Comentarii Facebook