Miercuri 24 Aprilie

Harta cu 100 de trasee pentru biciclisti se vinde cu 19,50 lei

Harta a fost realizata de Consiliul Judetean si firma austriaca Schubert & Franzke, in colaborare cu Clubul de Cicloturism Napoca si Federatia Biciclistilor din Romania.

 

"Harta este un veritabil ghid turistic in astfel de format si o premiera la nivel regional si national", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

 

Harta cuprinde 100 de trasee de peste 4.900 de kilometri. Cele mai multe trasee oferite sunt prin zona de munte, doar 20 la suta din rute fiind pe sosea. Cele 5.000 de exemplare in limbile engleza si romana vor fi scoase la vanzare cu pretul de 19,50 de lei.

 

"Aceasta harta poate fi de folos si altor categorii in afara biciclistilor, cum ar fi pasionatilor de drumetii si poate fi un instrument valoros nu doar pentru orientarea cicloturistilor individuali, ci si ca instrument de lucru si material de marketing pentru pensiuni, centre de informare turistica, agentii de turism, cluburi de profil etc", se arata intr-un comunicat al CJ Cluj.

 

Luna trecuta, Consiliul Judetean a realizat cu aceeasi editura o harta turistica a judetului, care este insa distribuita gratuit in mai multe puncte turistice din judet.

Comentarii Facebook