Haos pe Aeroportul International din Cluj! Din 14 curse, 13 au fost anulate si una intarziata- VIDEO

Deschiderea Aeroportului International din Cluj nu rezolva problemele pasagerilor care au bilete cumparate. Ba chiar dimpotriva,  avand in vedere ca 13 curse au fost anulate, iar una are intarzieri.

 

Pasagerii care au sperat ca anuntul facut de premierul Emil Boc, ca Aeroportul International din Cluj se deschide la ora 15,00, va aduce si rezolvarea problemelor cu care se confrunta, s-au inselat. Imbarcarea se face la aceasta ora pentru o singura cursa: este vorba despre cursa Cluj- Roma operata de Wizz Air.

 

Pentru alte cateva curse, pasagerii mai au sperante, dar pentru majoritatea nici macar acestea nu mai exista.

 

Prima programata dupa ora 15.00 era cursa care trebuia sa plece la Madrid la ora 15.10, operata de Tarom si Air  Europa, a  fost anulata. Si asta dupa ce pasagerii au fost chemati initial pentru imbarcare la ora 10.00. Ei au fost amanati pentru ora 12.00, apoi pentru 15.00 si 17.00, iar in urma cu cateva minute au fost anuntati ca zborul a fost anulat si ca urmatorul va fi abia vineri.

 

Disperarea pasagerilor este mare, intrucat unii dintre ei trebuiau sa ajunga urgent la Madrid. "Am mari probleme cu inima si sunt programata pentru maine la un consult la Madrid. Eu sunt din Bistrita si nu stiu ce o sa fac daca urmatorul zbor este abia vineri", ne-a povestit Maria Pop.

 

Nici pasagerii care trebuiau sa plece cu alte curse nu sunt mai fericiti. Zborul Blue Air, care trebuia sa plece la Bucuresti la 15.30, este intarziat. Doua curse spre Bucuresti, operate de companiile Tarom si KLM, de la ora 15.45 au fost anulate. La fel s-a intamplat si cu zborul Malev spre Budapesta, de la 16.15.

 

Cursa Wizz Air spre Barcelona, de la 18.35, a fost amanata pentru 20.15. O alta, tot Wizz Air, spre Pisa de la 18.15 a fost, de asemenea, anulata.

 

Mai multe muncitoare venite din Bucuresti trebuiau sa plece la munca in Pisa. "Cred ca o sa ne pierdem contractele daca nu ajungem. Pe patroni nu ii intereseaza de ce nu am ajuns, ca nu au mers avioanele, ca a fost nu stiu ce nor de cenusa. Ei vor vedea doar ca nu mergem la lucru", ne-a povestit Florica Suciu.

 

Cursa Blue Air care trebuia sa plece 19.45 spre Bucuresti este si ea amanata.

Comentarii Facebook