HAOS în trafic, în Mănăștur: Au încurcat traficul punând stâlpișori pentru delimitarea benzilor în sensul giratoriu


Participanții la trafic se plâng de faptul că, miercuri dimineață, traficul a fost îngreunat considerabil în Mănăștur, în zona sensului giratoriu de pe strada Câmpului.

Incepand de astazi dimineata in sensul giratoriu de pe Campului au fost pusi in mod neinspirat stalpisori pentru delimitarea benzilor. Asta a creat haos in zona Mehedinti/Campului, unde in 30 de minute parcurgi maxim 300m.

Solutia era sa se permita intrarea in sensul giratoriu si de pe banda a 2-a, deoarece traficul catre Frunzisului e foarte redus si in sens este loc pentru 2 masini. In video se vede ca banda e aproape goala, pana se baga o masina ca sa faca stanga in sens si blocheaza toata banda.

In schimb cei de la circulatie iar au decis sa implementeze o masura fara a monitoriza traficul si haosul creat dupa”, ne-a transmis un cititor, care a realizat și videoclipul.

De asemenea, mai mulți șoferi s-au plâns și pe platforma mycluj, a Primăriei Cluj-Napoca

Buna ziua. Cu respect va intreb, oare masurile de marcare/delimitare a benzilor sunt si urmate de o masurare a impactului lor? Astazi, coada de pe strada Campului a revenit la modul "pana la Stanca Market", ca urmare a stalpilor plasati la iesirea de pe strada in sensul giratoriu. Daca inainte lumea se descurca si folosea eficient benzile de circulatie, acum toata lumea este blocata pe banda 2. Degeaba e banda 1 libera daca nu are cine sa ajunga la ea, masinile fiind blocate in zona cu o banda. In loc sa avem stalpi care sa blocheze iesirea fortata in Campului din strada de dupa Denver, sau limitatoare de viteza dinspre Big, sau un semafor dinspre Big, avem inca un obstacol de a iesi in timp decent de pe Campului/Mehedinti. In speranta ca cineva rezolva situatia creata, Va multumesc”, scrie un clujean.

As dori sa stiu de ce banda nou creata pe strada Campui spre sensul giratoriu cu strada Frunzisului nu permite si incadrarea pentru deplasarea spre iainte? Ieri au fost montati si stalpisori pentru a delimita si mai mult benzile iar azi traficul a fost un dezastru. Si ma gandesc ca acea banda a fost creata tocmai pentru a fluidiza traficul, nu? :)”, scrie un alt participant la trafic.

Comentarii Facebook