Halep debutează la US Open. Joacă direct cu Maria Sharapova



Simona Halep debutează, în această noapte, la turneul de grand slam US Open, iar adversara din primul tur va fi chiar Maria Sharapova, proaspăt întoarsă în circuit după ce a fost suspendată pentru dopaj.

Numărul 2 mondial recunoaște că meciul va fi o provocare pentru ea, însă consideră că este mai experimentată față de ultima întâlnire cu rusoaica și consideră că este pregătită să joace cu ea.

"E o mare provocare sa o intalnesc pe Maria Sharapova. M-a batut de sase ori, dar poate voi putea schimba asta. Vom vedea luni. Voi incerca sa dau ce am mai bun, sa incerc sa castig meciul si voi incerca, bineinteles, sa ma bucur de acest meci mare.", a declarat SImona Halep, potrivit sport.ro

"Ma simt puternica si mai experimentata fata de 2014. Simt ca sunt pregatita sa joc cu ea. Mi-am schimbat putin mentalitatea. Nu ma mai gandesc cu cine joc, incerc sa dau tot ce am mai bun in ziua respectiva.", a mai spus românca.

Meciul dintre Simona Halep și Maria Sharapova este programat în noaptea de luni spre marți, de la ora 02.00 (n.red ora României).

Comentarii Facebook