Grupare de hoți, destructurată cu scandal la Cluj. A fost nevoie de intervenția mascaților



Șase tineri au fost reținuți de polițiștii clujeni pentru 24 de ore, aceștia fiind acuzat de comiterea a 13 furturi de unelte din anexe gospodăreşti.

La data de 28 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, şase bărbaţi, bănuiţi de comiterea a 13 infracţiuni de furt calificat”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Din cercetări oamenilor legii a reieşit că, în perioada aprilie – mai a.c., în cursul nopţii, tinerii ar fi pătruns, prin efracţie, în 13 anexe gospodăreşti. Din interior, aceştia şi-ar fi însuşit unelte şi alte bunuri, creând o pagubă totală de aproximativ 8.000 de lei.

Poliţiştii au depistat persoanele cărora tinerii le-ar fi înstrăinat bunurile în vederea comercializării, recuperând circa 90% din prejudiciul cauzat.

Cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Poliţiei Clujene, întrucât apropiaţii lor au devenit recalcitranţi, bărbaţii au fost transportaţi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj pentru a fi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Cluj.

La data de 29 mai, faţă de persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani, din Câmpia Turzii, instanţa competentă a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook