Greva de la Finantele Cluj s-a oprit! VEZI cand vor primi angajatii stimulentele - EXCLUSIV


Cei 200 de angajati de la Directia de Finante Cluj, care sunt in greva de 24 de ore, au intrerupt protestele. Sindicalistii au primit promisiunea ca isi vor primi sporurile restante.

Liderul Sindicatului Salariatilor din cadrul Directiei de Finante Cluj, Ilie Rostogol, a declarat  pentru Stiri de Cluj ca pana marti angajatii isi vor primi sporurile pe luna august, iar pana in 20 octombrie vor primi banii pe luna septembrie.

"Conflictul s-a reglat si avem incredere in aceasta promisiune. Oamenii au plecat acasa si asteptam acum sa ne primim banii, in doua transe: una marti, 19 octombrie, si a doua miercuri 20 octombrie. Urmeaza ca saptamana viitoare sa fie dezbatuta in Parlament ordonanta 1 din 2010, care se refera la modul de stabilire a salariilor din sistemul bugetar conform Legii 330", a mai afirmat Ilie Rostogol.

Sindicalistii spera ca prin noul act normativ stimulentele sa fie incluse in salariu si sa nu mai fie nevoiti sa ajunga in situatia de a primit salarii cuprinse intre 400 si 700 de lei.

Angajatii din Finante au ramas fara sporuri in urma cu doua luni, dupa ce Guvernul a decis sa nu le mai acorde.

Comentarii Facebook