Grădinița din Apahida a rămas fără bani de hârtie igienică. În ce țară trăim? - FOTO

 

Grădinița din Apahida nu mai are bani pentru a cumpăra hârtie igienică. 

 

Pe panoul unde sunt afișate informații, la sediul grădiniței din Apahida, la grupele care funcționează în clădirea în care mai funcționează Dispensarul Uman, Cabinetul Stomatologic și Serviciul de Asistență Socială al Primăriei Apahida, a fost postat un anunț care i-a lăsat cu gura căscată pe părinții care își luat copii de la grădiniță, scrie Ziar de Apahida.

 

Vă rog să aduceți hârtie igienică și rolă de șervețele”, este mesajul care i-a întâmpinat pe părinți.

 

Primăria noastră cu 4.000.000 euro în conturi și Fati primar. Anunțul tronează falnic pe unul din pereții grădiniței. În rest….NO COMMENT”, a scris Tudor Oros, pe contul său de facebook.

 

Apahideanul a mai spus că ”se cer sistematic sume de bani pentru diferite concursuri, medalii, cupe, dar astăzi cred ca s-a sărit calul. Încerc să îmi explic cum mama sărăciei poți să ceri părinților produse pentru igienă. Primăria Apahida are în conturi 4 milioane de euro și culdușește de la părinti hârtie igienică și șervețele”, a spus Tudor Oros.

 

Inspectorul general școlar Cluj, Valentin Cuibus, a precizat că aceste consumabile sunt cheltuieli complementare și sunt suportate de primăriile de pe raza de activitate a școlii. ”Probabil această grădiniță a epuizat fondurile pe trimestrul al doilea și municipalitatea nu mai are de unde să asigure finanțare. Acolo este o probleme de comunicare, pentru că această situație putea fi evitată. Nu trebuia să fie postat acel afiș. Voi vedea săptămâna viitoare care este situația”, a declarat Valentin Cuibus. 

Comentarii Facebook