Gradina Botanica, sustinuta printr-o campanie foto de Femeile de Afaceri din Cluj


Asociatia Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj a demarat campania de sustinere a Gradinii Botanice "Alexandru Borza" sub sloganul "Un oras pentru o gradina!".

"Primul proiect al campaniei este un concurs de fotografie cu premii de peste 5.000 de lei, care are loc in perioada 19 mai - 12 iunie 2011. Tema concursului este "Surprinde Gradina Botanica!", principalul scop al acestuia fiind cresterea numarului de vizitatori ai Gradinii si sustinerea creatiei artistice", se arata intr-un comunicat de presa al AFA Cluj.

Concursul se desfasoara exclusiv online si se adreseaza atat copiiilor, cat si adultilor. "Incarcarea fotografiilor pentru concurs se face pe site-ul AFA Cluj (www.afacj.ro) la sectiunea CONCURS si pe pagina de facebook a asociatiei: http://www.facebook.com/afacluj, accesand in prealabil formularul de inscriere. Detalii despre cerintele tehnice vizavi de fotografii se gasesc in Regulamentul concursului, aflat pe site-ul AFA Cluj.
Jurizarea fotografiilor va avea loc intre 13-15 iunie 2011, juriul fiind format din reprezentate ale AFA Cluj, reprezentanti ai Universitatii Babes-Bolyai si fotografi din mass-media. Presedintele juriului este lect.univ.dr. Eugen Moritz, sectia Foto a Universitatii de Arta si Design", se mai arata in documentul citat.
 
Premiile puse in joc sunt:

Adulti:
Premiul 1 – 1.000 de lei
Premiul 2 – 700 de lei
Premiul 3 – 500 de lei
Premiul pentru cea mai "like-uita" fotografie – Aparat foto CANON PowerShot A495

Copii:
Premiul 1 – Aparat foto CANON PowerShot A3100 IS
Premiul 2 – Aparat foto CANON PowerShot A3000 IS
Premiul 3 – Aparta foto CANON PowerShot A495
Premiul pentru cea mai "like-uita" fotografie – Aparat foto CANON PowerShot A495

Premierea va fi facuta in 16 iunie, in Gradina Botanica, iar cele mai frumoase 40 de fotografii vor fi expuse pe aleile Gradinii. Expozitia de fotografie va fi deschisa publicului intre orele 9.00-18.30, iar la final fotografiile vor fi vandute.

Banii adunati vor intra in "Fondul Verde", program al AFA Cluj dedicat refacerii Gradinii Botanice si sustinerii actiunilor ecologice la nivel local.

Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj a fost infiintata in 2004 si numara in prezent 69 de membri. Organizatia intreprinde numeroase activitati in folosul comunitatii, ultima dintre acestea fiind donarea catre Spitalul de Primire Urgente a Spitalului de Copii din Cluj a unor echipamente medicale in valoare de jumatate de miliard de lei.

 

Citeste si...

Femeile de afaceri din Cluj vor sa restaureze Gradina Botanica! Primul pas incepe cu Gradina Japoneza

Comentarii Facebook