GPI Turism Zalau se apara in scandalul cu RADP: Avem incredere in instanta de judecata!


Reprezentantii juridici ai societatii GPI Turism Zalau sustin ca, in procesul de recuperare de la RADP a investitiei facuta la patinoarul din Gheorgheni, au incredere in justitia clujeana.

"Societatea pe care o reprezint si subsemnata nu am inteles niciodata sa transpunem situatia litigioasa dintre GPI TURISM SPORT SRL si RADP in presa. In mod legal si procedural ne-am adresat instantelor de judecata pentru sustinerea drepturilor si intereselor noastre legitime, avand deplina incredere in solutiile pe care justitia clujeana le pronunta. Acesta este motivul pentru care in nici una din cauze nu am solicitat stramutarea si nu am invocat niciodata vreun caz de incompatibilitate al vreunui judecator in scopul recuzarii sau abtinerii", a precizat avocatul Loredana Curcudel.

Aparatorul GPI Turism Zalau se delimiteaza de acuzatiile conform carora avocatul Victor Rusa, care reprezinta interesele RADP Cluj, ar avea legaturi cu judecatorii de la Curtea de Apel Cluj.

"Avem deplina incredere in modul de solutionare a cauzelor de catre instantele clujene si niciodata nu am contestat corectitutinea acestora. Daca vreodata nu am fost de acord cu vreo solutie pronuntata am utilizat  caile de  atac prevazute de lege", a mai spus Loredana Curcudel.

Aceasta a respins si acuzatiile aduse de avocatul Victor Rusa, care a declarat pentru Stiri de Cluj ca aparatorul GPI Turism Zalau este membru PSD Cluj si de aceea este sustinut de reprezentantii social democratilor in Consiliul Local. Deliberativul clujean este actionarul majoritar al RADP Cluj si consilierul PSD, Remus Lapusan, l-a acuzat pe directorul Regiei ca i-a platit avocatului Victor Rusa un onorariu de 50.000 de euro in procesul contra GPI Turism Zalau.

"In ceea ce priveste faptul ca subsemnata sunt membru PSD si ca aceasta situatie ar avea iz politic, sustinerea este aberanta in contextul in care am fost membru PSD in timpul facultatii si dupa terminarea studiilor nu am mai activat ca si membru de partid, neplatind nici o cotizatie si neparticipand la nici o activitate a PSD", a precizat Loredana Curcudel.

 

Conform unei informari facuta de Regia Autonoma a Domeniului Public (RADP) Cluj in sedinta Consiliului Local de marti, 22 martie, avocatul Victor Rusa are un onorariu de 10.000 de euro in procesul cu GPI Turism Zalau.

 

Citeste si...

Itele scandalului RADP Cluj - GPI Turism Zalau ajung pana la magistratii de la Curtea de Apel Cluj!

Victor Rusa: Nu am facut presiuni pe langa judecatorii de la Curtea de Apel Cluj in dosarul RADP - GPI Turism Zalau

Comentarii Facebook