Gore are dosar penal pentru port de arma alba! VEZI SCENA RETINERII INTERLOPULUI - VIDEO


Marius David, zis Gore, este urmarit penal de politistii clujeni pentru port de arma alba. El si-a provocat rani in zona gatului, joi seara, pe Calea Manastur, fiind nevoie de interventia mascatilor pentru a-l imobiliza.

In jurul orei 18.00, un echipaj de la Ambulanta s-a deplasat pe Calea Manastur, in zona benzinariei LuKoil, pentru a acorda ajutor unui barbat care se automutileaza.

Gore a devenit agitat in momentul in care i-a vazut pe medici, astfel ca acestia au chemat politia. "Mascatii" au reusit sa il retina pe interlop si sa il duca la UPU, unde a refuzat sa primeasca ingrijiri, fiind transportat la Psihiatrie.

Gore este cercetat acum pentru detinere de arma alba, anunta purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

 

VEZI IMAGINI DE LA RETINEREA LUI GORE!

 

El este evaluat de medicii de la Clinica de Psihiatrie din Cluj si urmeaza sa fie stabilit un diagnostic final, verdictul medicilor la internare fiind delir.

Surse din randul politiei au declarat pentru Stiri de Cluj ca Marius David, zis Gore, este divortat si are doi copii, dar continua sa locuiasca impreuna cu sotia si socra, pe strada Marinescu, din cartierul Zorilor.

Soacra interlopului a facut in repetate randuri plangere la politie pe motiv ca ii este teama sa mai locuiasca in casa cu Gore si ca acesta refuza sa plece.

Joi, 24 martie, interlopul a avut un nou acces de furie si a plecat trantind usile locuintei. Gore a coborat din Zorilor pana pe strada Motilor, iar de acolo s-a indreptate spre cartierul Manastur.

Martorii care l-au vazut au declarat politiei ca acesta vorbea singur si avea un cutit in mana cu care si-a aplicat mai multe taieturi in zona gatului.

 

Gore, in varsta de 41 de ani, a fost capul lumii interlope din Cluj la mijlocul anilor '90, fiind arestat si condamnat pentru mai multe scandaluri in care a fost implicat alaturi de prietenii sai, Sebastian Chira si Mesi.

In 2001, Gore a fugit din Romania si s-a stabilit in Palma de Majorca, Spania. Acolo a avut un conflict cu un bucurestean, caruia i-a taiat mana cu sabia, pentru ca era "tradator". A stat inchis, dar a fost eliberat pentru ca victima nu s-a mai prezentat la proces.

In iulie 2005, el a fost extradat si si-a executat pedeapsa pe care o avusese in tara cand a fugit. Gore a stat inchis la Penitenciarul Gherla pana in 2006.


Citeste si...

Gore a fost internat la Psihiatrie! VIDEO EXCLUSIV

Gore avea 28 de plangeri de viol depuse la politie: "Nu am fost de acord sa imi faca dragoste in gura si m-au reclamat" - VIDEO

Comentarii Facebook