Gestul neașteptat al companiei Bratner-Vereș, după ce i-au murdărit mașina unul clujean



Un clujean ne-a semnalat, duminică, faptul că cei de la compania Bratner-Vereș, responsabili de curățenia stradală, au lăsat un dezastru în urma lor pe strada Dâmboviței, iar mașina i-a fost murdărită.

Asa se spala strada Dambovitei vis a vis de Expo Transilvania,duminica dimineata la ora 8 de catre firma de salubritate Veres Brantner.Sunt de o nesimtire fara margini,de cate ori trec cu furtunul lasa toate masinile in ultimul hal,iar ziua anuntata pentru spalat este joi,pentru aceasta strada.Asa am gasit masina in aceasta dimineata dupa ce au trecut cei de la salubritatea stradala”, ne-a scris clujeanul Muncaciu Daniel.

Totuși, în urma sesizării, acesta a avut parte de o surpriză neașteptată din partea reprezentanților companiei de salubritate.

Referitor la cele semnalate ieri,in legatura cu spalatul strazii Dambovitei si stropirea masinii cu noroi,vreau sa va spun urmatoaele: astazi(luni) , in jurul orei 11,in parcare,am fost asteptat de un reprezentant al firmei de salubritate Veres Brantner care a recunoscut masina, acesta si-a cerut scuze in numele companiei si al angajatilor acesteia si mi-a oferit un bon de spalare interior-exterior”, ne-a transmis bărbatul.

Comentarii Facebook