Gestul HALUCINANT al unui clujean, care a lovit un pieton cu mașina. Ce i-a făcut victimei, crezând că scapă de vină



Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștiii clujeni, după ce ar fi acroșat un pieton și ar fi părăsit locul accidentului. Magistrații au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă.

La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 16:45, polițiștii au fost sesizați că, în zona unei treceri de pietoni, de pe strada Republicii, din Turda, un conducător auto a accidentat un pieton, după care, l-a luat în autoturismul său și a plecat.

Patrulele de poliție rutieră și siguranță publică au fost alertate, efectuând verificări în vederea depistării bărbatului”, informează IPJ Cluj.

Autoturismul a fost găsit abandonat pe raza municipiului Turda, iar victima, un bărbat de 61 de ani, din Turda, a fost transportată la Spitalul municipal Turda pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, un bărbat de 27 de ani, din Turda, a fost identificat în urma verificărilor realizate, iar la data de 11 iulie a.c. acesta s-a prezentat la unitatea de poliție.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că acesta ar fi abandonat autoturismul în care se afla victima și ar fi luat un alt autovehicul cu care și-a continuat deplasarea.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, iar pe numele acestuia a fost emis, la data de 13 iulie, un mandat de arestare preventivă pentru 25 de zile.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook