Gelu Bogdan, presedintele Asociatiei Surzilor din Cluj, a fost fortat sa plece

Gelu Bogdan, presedintele Asociatiei Surzilor Cluj, destituit in luna aprilie, in urma Adunarii Generale de membrii filialei, a refuzat sa semneze actele care confirmau demiterea lui.

 

El a fost inlocuit cu forta de catre presedintele Asociatiei Nationale a Surzilor din Romania, Mihail Grecu, care se afla deja de la inceputul saptamanii la Cluj pentru a rezolva situatia. Alegerile vor fi organizate in 60 de zile.

 

Presedintele interimar al filialei Cluj a fost numit Grigore Alexandru, care a ocupat pana acum functia de vicepresedinte.

Sediul Asociatiei Surzilor din Cluj-Napoca a fost sigilat saptamana trecuta, deoarece existau suspiciuni ca ar putea disparea documente importante. Surzii s-au strans in aprilie in cadrul Adunarii Generale pentru a vota raportul de activitate al presedintelui Gelu Bogdan, dar majoritatea membrilor au votat pentru respingerea documentului si implicit pentru demiterea presedintelui.

Gelu Bogdan a refuzat insa sa accepte votul majoritatii si nu si-a dat demisia, asa ca a fost inlocuit. Presedintele Asociatiei Nationale a Surzilor din Romania, Mihail Grecu, a declarat ca astazi va fi facut procesul de predare primire a documentelor din filiala, care a fost sigilata de o saptamana, pentru a aplana discutiile aparute.

 

Reprezentantii de la Bucuresti ai asociatiei se afla in sediul din Cluj inca de azi-dimineata pentru verificarea actelor contabile si intocmirea procesului-verbal de predare primire. Ei au schimbat si yala sediului, pentru a fi siguri ca in sediu nu vor mai intra si alte persoane, decat cele abilitate.

Comentarii Facebook