Gelozia l-a împins la violențe pe un clujean. A fost reținut de polițiști după ce a început să arunce cu pietre în casa fostei iubite


Un clujean a ajuns pe mâinile Poliției, după ce gelozia l-a împins la gesturi necugetate. Acesta a început să arunce cu pietre în geamurile casei fostei sale iubite, în toiul nopții.

La data de 11.12 2016, în jurul orei 03:50, Poliția municipiului Cluj-Napoca, a fost sesizată prin SNUAU 112, de o femeie de 29 ani, din Cluj-Napoca, despre faptul că fostul său concubin, pe fondul geloziei, a aruncat cu pietre în fereastra locuinței sale, distrugându-i trei geamuri tip termopan”, informează IPJ Cluj.

Bărbatul de 36 ani ani, din Mintiu Gherlii, a fost identificat de polițiști, iar față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

De asemenea, la 12 decembrie procurorul de supraveghere a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, stabilindu-se în sarcina bărbatului obligațiile de a nu părăsi limita teritorială a județului Cluj, decât cu încuviințarea procurorului, de a nu se deplasa la locuința persoanei vătămate la o distanță mai mică de 500 metri, de a nu se apropia de persoana vătămată la o distanță mai mică de 500 metri și de a nu comunica cu aceasta direct sau indirect, pe nicio cale.

Comentarii Facebook