Găștile de fete din Mănăștur atacă adolescente, le bat și le tâlhăresc

 

Mai multe tinere au fost bătute și jefuite în ultima perioadă din Mănăștur de mai multe fete ce formează una sau mai multe găști de cartier.

 

Luni, 7 august, o tânără în vârstă de 14 ani, însoţită de mama ei s-a prezentat la I.M.L. Cluj pentru a-şi scoate certificat medico-legal. Dana a povestit că a încasat un pumn în nas de la o anume Andreea, o adolescentă de 15 ani care – aflată mereu sub influenţa alcoolului şi pozând într-o tipă dură, cam face legea prin zona blocurilor de pe lângă pădure, în proximitatea secţiei de poliţie. ”Si-a ”amintit” că aş fi ameninţat-o în urmă cu ceva timp şi – fără să stea prea mult pe gânduri – mi-a ars un pumn în nas provocându-mi fractură de piramidă nazală. Acum insistă să „îngrop” cazul şi să nu mă prezint la poliţie, însă părinţii mei vor decide ce se va întâmpla de-acum încolo”, mărturiseşte tânăra, asistată de mama ei.

 

Miercuri, 9 august, la I.M.L. Cluj şi-a făcut apariţia încă o adolescentă, Sabina, în vârstă de 15 ani lovită și ea la nas. ”Ieri, în jurul orei 17.00 mă aflam în Parcul Primăverii, lângă benzinăria „Shell”, şi numa` am auzit paşi în urma mea. N-am apucat să mă lămuresc ce se petrece şi brusc am fost pusă la pământ de pumnii a două fete care apoi s-au suit pe mine ca să-mi ia telefonul. L-am ţinut strâns în mână şi pot să spun că norocul meu a venit de la o femeie care a intervenit şi le-a pus pe fugă. Apoi, tot salvatoarea mea a fost cea care m-a dus la ea acasă şi m-a spălat de sângele care-mi cursese din nas”, relatează tânăra citată de Gazeta de Cluj.

 

Victima susține că agresoarele s-ar numi Adina şi Lăcrimioara, una din ele absolventă a opt clase la școala ”Octavian Goga” şi cealaltă domiciliată în Dâmbu-Rotund. ”Însă ce-i mai grav e că s-a dus în cartier vestea despre ce mi s-a întâmplat şi am fost sunată de-o fată în vârstă de 13 ani, Laura, care mi-a mărturisit că aceleaşi fete au repetat scena şi cu ea, învineţindu-i ochii din lovituri”.

 

Poliția a spus că în toate cazurile victimele nu au depus plângere.

Comentarii Facebook