Miercuri 24 Aprilie

Un student a murit, iar alti doi sunt in stare de soc dupa ce au fost loviti de un tren in halta Clujana

Un grav accident s-a produs in jurul orei 19.00. Trei tineri au fost loviti de un tren in halta Clujana. Unul dintre ei a decedat, iar alti doi au fost dusi la spital in stare de soc.

 

La fata locului au ajuns de urgenta doua echipaje SMURD, dar nu au putut face nimic deoarece victima a decedat in urma ranilor suferite.

 

In accidentul feroviar au fostimplicati trei tineri studenti de 20 de ani, care se intorceau la Cluj cu trenul. In momentul in care au ajuns in statia CFR Cluj-Napoca Est cei trei au coborat, fara a observa ca de pe cealalta linie venea o alta garnitura de tren si au fost loviti.

 

Repezentantii Politiei Transporturi Feroviare au declarat pentru Stiri de Cluj ca una dintre persoane a decedat pe loc in urma impactului, a doua a suferit rani usoare si a fost dusa la Unitatea de Primire a urgentelor de un echipaj de la Ambulanta. Al treilea tanar este si el in stare de soc in urma tragediei si a fost dus la spital.

 

La fata locului au sosit si prietenii victimei, care era student la Universitatea Tehnica, in anul intai. Prietenii acestuia spun ca ce s-a intamplat este o tragedie fara margini si ca nu isi explica cele petrecute in momentul in care cei trei au coborat din tren.

 

Martorii spun ca cei trei tineri nu au observat trenul care venea pe cealalta linie, in momentul in care au sarit din vagon. Astfel ca studentul in varsta de 20 de ani a fost prins sub rotile trenului.

 

Comentarii Facebook