Miercuri 24 Aprilie

Gala Gay de la Cluj a fost anulata


Gala gay cu ..scantei la Cluj. Gala premiilor gay a fost anulata in aceasta seara din cauza hotilor. Cu doua ore inainte de inceperea manifestarii, organizatorii au descoperit ca toata aparatura a fost furata.

 

Cand organizatorii au vrut sa inceapa evenimentul, si-au dat seama ca acesta nu mai putea sa aiba loc, intrucit nu mai ramasese nimic din aparatura audio. De la cabluri si pina la microfoane, totul a fost furat.


"Cind noi am venit aici, am constat cu stupoare ca toata instalatia de sunet, lumini si de proiectie a fost furata. Nu are nicio legatura cu faptul ca suntem o minoritate sexuala. Este doar o intamplare, de altfel, nefericita pentru noi", a declarat Lucian Dunareanu, unul dintre organizatorii galei.


Cei care au vrut sa participe la eveniment au fost dezamagiti ca gala a fost anulata. Unii dintre ei au venit de la sute de kilometri pentru a asista la ceremonie. Asa ca sala a ramas goala, iar organizatorii au anuntat cistigatorii in ...curte.


Emisiunea Mondenii de la Prima TV a fost pentru a doua oara consecutiv cistigatoare. Cea mai sexy femeie a fost desemnata Mihaela Radulescu, omul anului Tudor Kovacs, pentru proiectul "Eu sunt tu", iar bila neagra a primit-o Marian Dirta. Hair stylist-ul vedetelor s-a ales cu bila neagra dupa ce numele lui a fost vehiculat intr-o ancheta in care a fost arestat un pedofil, iar in presa a aparut informatia ca frecventa petreceri la care participau barbati cu inclinatii homosexuale si minori.

Comentarii Facebook