Gafa ANULUI comisă de Poliția Rutieră Cluj! Ce i-au făcut unui șofer - DOCUMENTE

 

Un șofer din Cluj s-a trezit dat ca exemplu de Poliția Rutieră, drept unul dintre conducătorii auto cu ”tupeu”, care urcă la volan fără permis. Ba mai mult i-au făcut și dosar penal. 

 

G.J. a fost oprit în 24.05.2015 în localitatea Căianu Mic. ”După ce au consultat actele, polițiștii mi-au adus la cunoștință că am permisul suspendat, deși permisul mi-a fost restituit de Poliția Rutieră în urmă cu puțin timp. Mi s-a adus la cunoștință că pentru conducerea autovehiculului cu permisul suspendat se va întocmi dosar penal. Chiar dacă i-am explicat agentului de poliție că am avut permisul suspendat de către Poliția Rutieră Arad, dar după terminarea perioadei am mers la Poliția Rutieră Cluj și am ridicat permisul de conducere semnând în registrul de acolo”, a mai spus șoferul. 

 

Clujeanul s-a ales și cu dosar penal de pe urma acestui incident, fără a fi vinovat de ceva. ”Cum credeti ca as fi putut primi permisul daca era suspendat. Intr-adevar a fost supendat anterior pentru un accident de masina cauzat de mine.

 

In urma accidentului am suferit rani destul de grave si nici in ziua de azi nu m-am recuperat complet, deplasarea o fac destul de greu, iar fara masina este un adevarat chin.

 

Pentru eroarea produsa eu sunt cel care trebuie sa bat pe la usi de doua zile sa obtin o dovada cu drept de conducere pentru ca sunt fara loc de munca si recent am fost acceptat la o firma ca si sofer insa pana voi obtine dovada necesara sa pot conduce voi fi fara loc de munca. Iar meseria ce o practicam inainte nu mai pot din cauza problemelor de sanatate. Si asa cu mare greu am gasit pe cineva binevoitor sa ma angajeza ca si sofer (aici nu se cere efort fizic)

 

Am facut o cerere la Politia Rutiera Cluj in care sa comunice daca la data m-am pricopsit cu dosarul penal pentru conducere autovehicul cu permisul supendat, era intr-adevar suspendat”, ne-a mai relatat șoferul.

 

 

 

Vom reveni cu poziția IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook