Gabriela Zaharie, șefa Secției de Neonatologie de la Ginecologie 1, premiată de Știri de Cluj la ”Premiile Media de Excelență” - VIDEO

 

Gabriela Zaharie, șefa Secției de Neonatologie de la Ginecologie 1 și unul dintre cei mai buni specialiști pe care îi are România în acest domeniu, a primit miercuri seara o distincție specială la ”Premiile Media de Excelență”.

 

Premiul a fost oferit de Știri de Cluj pentru activitatea profesională a profesorului universitar Gabriela Zaharie.

 

Mă bucură să fiu astăzi în fața dvs și să pot să am ocazia să mulțumesc nu atât în numele meu, cât în numele copiilor, a celor mai mici copii, a nou-născuților și a prematurilor că cineva s-a gândit la ei. Aceștia, în această seara, au fost cei de la Știri de Cluj. 

 

Acest premiu nu îl merit numai eu, ci îl merită familia mea. Îl merită colectivul în care lucrez. Minunatele mele asistente. Colegii mei medici, colegii mei obstetricieni, alături de care luptăm în fiecare zi să mai câștigăm o viață.

 

Pentru că astăzi este ziua premiilor și am voie să spun mai multe aș dori să nu mulțumesc celor care de doi ani și jumătate întârzie să facă un serviciu modern acestor copii și celor care gândesc că o asistentă de neonatologie trebuie să lucreze cât 7. 

 

Este foarte greu și mulțumesc încă o dată că cineva s-a gândit la acești copii și sper ca din acest moment să se gândească cât mai multă lume. Să nu uităm că acești copii reprezintă viitorul acestei țări”, a rostit în fața sălii Gabriela Zaharie, șefa Secției de Neonatologie de la Clinica Ginecologie 1.

 

Gabriela Zaharie a absolvit UMF ”Iuliu Hațieganu” în 1990, iar din 2004 este șefa Secției de Neonatologie de la Clinica Ginecologie 1.

 

A început să predea la UMF Cluj în 1993, iar din 2008 este profesor universitar la disciplina Neonatologie. 

 

”Premiile media de excelență” sunt organizate de Amprenta advertising și au ajuns la cea de-a zecea ediție.


Live broadcasting by Ustream

Comentarii Facebook