Fujikura Automotive Europe a organizat la Barcelona, editia de anul acesta a evenimentului Ringvergleich 2018 (P)



Fujikura Automotive Europe a fost gazda de anul acesta a evenimentului Ringvergleich 2018, care s-a desfasurat la Barcelona in perioada 24-27 septembrie. Importanta evenimentului este majora, intrucat se aliniaza cu politica companiei, care promoveaza spiritul de echipa si satisfactia clientului.

Scopul acestui eveniment a fost de a recunoaste, a forma si a certifica toti furnizorii de cablaje auto din portofoliul Volkswagen, din regiunea EMEA, dar si de a asigurara standardul uniform de evaluare la nivel global al cablajului electric. Cu scopul de a preveni in permanenta situatiile de avarie a masinilor electrice si in special a retelei electrice din bordul masinii, precum si pentru asigura calitatea necesara a produsului, in cadrul gupului VW a fost introdus auditul cablajelor pentru toate cablurile fabricate intern si/sau extern. Auditul de produs al cablajelor este un sistem de evaluare care determina si monitorizeaza eficacitatea sistemelor de management al calitatii existente, bazate pe calitatea produselor pentru cablurile gata de instalare sau livrate. In mod analog, pentru auditul vehiculului standard, rezultatele auditului sunt prezentate in clase de calitate (QK), cu scopul de a asigura compararea calitatii cablurilor si a facilitatilor de productie.

La editia de anul acesta au participat aproximativ 100 de persoane, atat furnizori, cat si clienti, pentru a crea impreuna cea mai corecta forma de evaluare a calitatii cablurilor electrice in cadrul standardelor automotive VDA.

Timp de 3 zile, toti cei aproape 100 de participanti au sustinut un examen teoretic si practic, in urma caruia au fost evaluati pentru a obtine certificarea VW ca auditori de produs. Fujikura Automotive Europe a avut 10 reprezentanti la acest eveniment, toti 10 obtinand certificarea VW, valabila 2 ani.

Fujikura Automotive Romania, a avut 3 reprezentati, experti in domeniul calitatii, prezenti la acest aveniment international, toti obtinand prestigiosul certificat.

Fujikura Automotive Europe, nu a fost doar organizatoarea evenimentului, ci a participat, reprezentata de o parte din membrii celei mai bune echipe, la prezentarea premiilor si meritelor primite de catre intregul grup de-a lungul timpului, premii ce o pozitioneaza ca fiind cel mai calificat membru din randul tuturor furnizorilor EMEA Volkswagen.