FRF a propus demiterea lui Cristoph Daum de pe banca naționalei



Comisia Tehnică din cadrul FRF, întrunită luni la Casa Fotbalului, a propus conducerii Federației rezilierea contractului selecționerului Christoph Daum, pentru că acetsa a ratat calificarea la Cupa Mondială.

Recomandarea de reziliere a contractului tehnicianului german Christoph Daum va fi supusă validării în prima ședință a Comitetului Executiv, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

La finalul ședinței Comisiei Tehnice de luni, președintele acesteia și totodată directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a declarat că majoritatea membrilor a votat pentru rezilierea contractului lui Daum înainte de disputarea ultimelor două partide ale naționalei României din campania de calificare la CM 2018, scrie Agerpres.

"A avut loc o evaluare și o dezbatere privind situația echipei naționale. Apoi, atât membrii Comisiei cu drept de vot prezenți astăzi, cât și cei absenți, prin telefon, s-au pronunțat cu privire la posibilitatea ca actualul staff al echipei naționale să continue până la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca președintele FRF să înceapă negocierile pentru rezilierea contractului. Ionuț Badea și Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selecționer", a afirmat Stoichiță, conform sursei citate.

Comentarii Facebook