Francez cercetat de polițiști pentru uz de armă fără drept. Împușca sticle în pădurea Făget



Poliţiştii clujeni au depistat, vineri seara, un bărbat bănuit de uz de armă fără drept. Asupra acestuia au fost găsite două arme neletale şi peste 40 de cartuşe.

La data de 24 octombrie a.c., ora 17:17, un bărbat de 58 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în calitate de paznic al fondului de vânătoare, a sesizat Poliţia prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în jurul orei 17:00, în timp ce executa activităţi de serviciu în extravilanul pădurii Făget, a auzit mai multe focuri de armă. Totodată, acesta a indicat şi numărul de înmatriculare al unui autoturism pe care l-ar fi observat parcat la liziera pădurii”, informează reprezentanții IPJ.

În urma verificărilor efectuate, în doar 20 de minute de la sesizare, poliţiştii au depistat autoturismul în trafic, la ieşirea din municipiul Cluj-Napoca, înspre judeţul Bihor. Acesta era condus de un cetăţean francez, de 24 de ani.

Poliţiştii au identificat asupra șoferului două arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi peste 40 de cartuşe. Acesta deţinea permis de port armă.

În urma cercetărilor efectuate în zona indicată de paznicul de vânătoare, poliţiştii au depistat mai multe sticle sparte, folosite drept ţintă, şi peste 10 tuburi de cartuş.

Permisul de port armă a bărbatului a fost reţinut, iar cele două arme neletale şi muniţia aferentă au fost ridicate în vedere expertizării balistice.

Comentarii Facebook