Fondatoarea școlii Transylvania College, din Cluj-Napoca, a primit un prestigios premiu la Londra



Fondatorul și președintele Transylvania College, din Cluj-Napoca, Simona Baciu, a primit premiul ”Lifetime Award”, în cadrul Galei Premiilor de Excelență a Școlilor Internaționale (British International School Awards).

Lifetime Award recunoaște liderii din comunitatea educațională care și-au demonstrat de-a lungul timpului angajamentul luat pentru aducerea și cultivarea inovației și excelenței în educație.

Simona Baciu, fondator și președinte al Fundației Transylvania College din Cluj-Napoca, face parte din consiliul director al Fundației Principesa Margareta a României și al unor organizații educaționale internaționale de prestigiu, precum Round Square și Global Connections.

Premiul i-a fost acordat în prezența lui Collin Bell, directorul executiv al Consiliului Școlilor Britanice Internaționale (COBIS), a reprezentanților Departamentului pentru Educație din Marea Britanie. Juriul a fost format din 13 membri, profesori universitari, experți în domeniul educației din întreaga lume.

Transylvania College consideră că obținerea Lifetime Award acordat de către British International Schools este o adevărată onoare. Este un premiu pentru activitatea unui om care și-a dedicat viața inovării sistemului românesc de învățământ, un premiu care dă valoare educației pe care școala o furnizează elevilor săi și aduce un semnificativ plus de imagine instituției. Premiul oferit de British International Schools este o recunoaștere oficială a muncii de peste ani a comunității Transylvania College, o muncă a elevilor, profesorilor și nu în ultimul rând, a părinților, toți contribuind la obținerea acestei performanțe. Transylvania College este foarte motivată de acest premiu care, cu siguranță, va contribui la promovarea sistemului educațional modern, bazat pe inovație și recunoașterea valorilor.”, declară Ruxandra Mercea, Executive Director Transylvania College.

Alături de Transylvania College - The Cambridge International School in Cluj, la categoria “Lifetime Award”, au fost nominalizate personalități din lumea internațională a educației, în lista finaliștilor aflându-se Khadija Mushtaq - Roots IVY International School (Pakistan) și Mohamed Rasheed, reprezentând Ahmadhiyya International School (Maldive).

Comentarii Facebook