Focuri de artificii ca de Anul Nou la Grad Hotel Italia. Clujenii reclamă deranjul cauzat

 

Clujenii care locuiesc în cartierul Bună Ziua, dar și în Gheorgheni (zona Brâncuși) se plâng de perturbarea liniștii publice produsă de artificiile de la Grand Hotel Italia, lansate în plină noapte. 

 

După evenimentul din noaptea de 8 spre 9 septembrie, reclamațiile au curs valuri la Primăria Cluj-Napoca.

 

”Este 09.09.2018. Este ora 1.20 noaptea. Bubuie orasul de artificii. Eu trebuie sa ma duc sa imi linistesc copilul care s-a speriat si s-a trezit. Nu stiu daca politia locala, primaria sau ce alta institutie poate sa reglementeze ca seara dupa o ora decenta (21 maxim 22), sa fie interzise artificiile. In caz contrar amenda sa fie una uriasa”.

 

”Buna ziua, in data de 9.09.2018, in jurul orei 01:00 la Hotelul Grand Hotel Italia, cu adresa strada Trifoiului, a avut loc un eveniment insotit de focuri de artificii, care a perturbat linistea publica. In speranta ca pe viitor nu se vor mai permite focuri de artificii la astfel de ore tarzii (exceptand sarbatorirea Noului An), va multumesc anticipat”.

 

”In noaptea dintre 8-9 septembrie, la ora 1:20 AM, am fost treziti (adulti si copii deopotriva) de zgomote puternice produse de artificii. Va rugam sa verificati si sa luati masurile legale pe care le considerati de cuviinta pentru a nu se mai repeta asemenea situatie. Va multumim”.

Comentarii Facebook