Focuri de arma la Turda! Politistii au tras dupa hotii care furau dintr-o societate comerciala


Politistii din Turda au tras patru focuri de arma pentru a retine un grup de hoti care au sustras bunuri dintr-o societatre comerciala.

Marti, 28 decembrie, in jurul orei 23.50, politistii turdeni au depistat un grup de persoane necunoscute, care au escaladat gardul unei societati comerciale, avand asupra lor un sac si mai multe recipiente din plastic de dimensiuni mari.

"Persoanele suspecte au fost somate de politisti sa se opreasca, insa nu au raspuns somatiei. Pentru prinderea si imobilizarea acestora, unul dintre politisti a folosit armamentul din dotare, executand patru focuri de arma in plan vertical, dupa somarea legala efectuata. Suspectii au fugit intr-o directie necunoscuta, reusindu-se totusi prinderea si imobilizarea lui M. Georgian, de 21 ani, din Turda.

S-a recuperat de asemenea si prejudiciul creat, un sac cu azotat (ingrasaminte chimice) si doua recipiente de 10 litri erbicid sustrase de M. Georgian si celelalte persoane suspecte, valoarea bunurilor sustrase fiind estimata la aproximativ 500 lei
", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

Politistii continua cercetarile pentru a-i depista si pe celelalte persoane care au luat parte la furt.

Comentarii Facebook