Focuri de arma in statia CFR Cluj, pentru prinderea unor hoti care au furat cablu de cupru

Sapte tineri care au furat cablu dintr-un depozit din statia CFR Cluj - Napoca au fost prinsi de politisti, dupa ce au fost trase focuri de arma. Ei au furat 1.050 de metri de cablu de cupru, pe care au incercat sa il vanda.

Hotii, cu varste curpinse intre 19 si 25 de ani, au patruns prin efractie in perioada 15 - 17 ianuarie intr-un depozit al Societatii Electrificare CFR Cluj - Napoca, de unde au furat cablu din cupru in valoare de 12.000 de lei. Ei au revenit in depozit in in noaptea de duminica spre luni, dar au fost vazuti de un politist, care a folosit armamentul din dotare si a tras doua focuri in plan vertical, pentru a-i retine pe hoti.

Trei dintre tineri au fost retinuti pentru 24 de ore, dar au fost pusi in libertate din dispozitia Parchetului de la panga Judecatoria Cluj-Napoca. Cu totii sunt cercetati pentru furt calificat si risca pana la 7 ani de inchisoare. Prejudiciul a fost recuperat doar in parte, deoarece o mare cantitate din cablul de cupru a fost vandut catre firmele de preluare a materialelor refolosibile.

Comentarii Facebook