Florin Chilian, condamnat la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare pentru accidentul din 2006 cand a condus baut


Cantaretul Florin Chilian a fost condamnat de judecatorii clujeni la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare, pentru ca a in 2006 a condus baut si a produs si un accident de circulatie. Artistul avea o alcoolemie de 1,35 la mie.

Judecatorii clujeni au mai dispus si o perioada de incercare de trei ani si 10 luni, in care artistul nu mai are voie sa greseasca.

Florin Chilian a fost trimis in judecata in 2008 pentru o infractiune comisa in noaptea de 23 spre 24 iulie 2006. Atunci, Chilian si iubita lui Ana Maria Georgescu, castigatoarea Trofeului Mamaia cu piesa "Ochii tai", au fost la o petrecere in Dambul Rotund. La plecare, cantaretul de muzica folk, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, s-a cercat cu un echipaj de politie.

La infatisarea de joi, Ana Maria le-a povestit judecatorilor ca a intervenit pe langa politisti care l-au iertat pe Chilian. Cei doi au plecat si Ana Maria s-a oprit la Hotelul Garnizoana, iar Chilian a plecat spre comuna Cojocna, la volanul masinii personale. Ajuns pe strada Traian Vuia, artistul a intrat intr-o bordura si a sunat-o pe Ana Maria sa vina dupa el.

Tanara povesteste ca a ajuns acolo si cantaretul a acuzat-o ca din vina ei s-a produs totul si a inceput sa o loveasca. In cele din urma la fata locului au ajuns si politistii, care l-au incatusat pe Florin Chilian.

Decizia magistratilor de la Judecatoria Cluj-Napoca poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Cluj

 

Pe aceeasi tema:
 

Ana Maria, fosta castigatoare a Trofeului Mamaia, le-a povestit judecatorilor cum a fost batuta de cantaretul Florin Chilian

Comentarii Facebook