Floreștiul are stație proprie ISU - SMURD. Cazurile din zonă vor fi deservite mult mai repede

  

O stație ISU - SMURD modernă și dotată cu echipamente și autospeciale de intervenție a fost dată în folosință în cursul zilei de miercuri, 30 noiembrie. 

 

Stația ISU-SMURD Florești are patru garaje pentru autospeciale, dormitoare, sală de mese, sală de studiu și ședințe, băi, bucătărie, centru de comunicare și spatii de recreere. Inaugurarea stației s-a făcut în prezența inspectorului șef ISU Cluj, colonel Ion Moldovan, a primarului Horia Sulea, a consilierilor locali și a depuatulio PNL Adrian Oros.

 

Din momentul incheierii acestei festivitati aceste utilaje sunt pe interventii. Sa speram ca nu vom avea prea mult de lucru in Floresti. Aceasta investiție a fost imperios necesara si va multumesc tuturor”, a declarat colonelul Ion Moldovan.

 

”Stația ISU – SMURD este o investiție de 1,5 milioane lei, aceasta este dotată și utilată complet. Pompierii și medicii vor beneficia de o casă nou nouță, cu 4 boxe pentru autospeciale, dormitoare, sală de mese, sală de studiu, sală de ședințe, băi, bucătărie, centru de comunicare, spații de recreere, totul nou nouț, dotat și utilat. Investiția vine în întâmpinarea creșterii calității vieții floreștenilor, care vor avea la dispoziție echipaje de intervenție Pompieri, ISU și medicale SMURD cu sediul în Florești. Iar când vorbim de vieți omenești și bunuri materiale, fiecare minut contează! Imediat după predare, stația va deveni efectiv funcțională”, a afirmat primarul Horia Șulea.

 

Primarul i-a înmânat colonelui Ion Moldovan steagul primului serviciu de pompieri din Florești, inaugurat în 1927.

 

La eveniment au participat și localnici, care au participat la final la o prezentare a autospecialelor. Copiii au putut să urce la volanul mașinii de pompierii, spre încântarea tuturor.



Comentarii Facebook