Florești - Soluții pentru a reduce traficul: Să nu mai circulăm singuri în mașină

 

Un floreștean a postat un mesaj de bun simț, prin care crede că s-ar mai decongestiona traficul din Florești. 

 

Buna dimineața tuturor! Tocmai m-am uitat la mașinile de pe florilor și cetății, și mai mult ca sigur și in alte zone, unde din 5 mașini 3 sau 4 aveau doar șoferul. Nu vreau sa stârnesc o cearta dar spre binele tuturor ca sa nu ne blocam total in curând, haideți sa ne grupăm cu un coleg, vecin prieten etc. Sau sa luam autobuzul, bicicleta..... E doar o postare de conștientizare nu vreau sa dictez nimănui cum sa facă pentru ca fiecare are dreptul lui. O zi buna va doresc!”, a scris Septimiu Biris‎.

 

Replicile, la obiect, au fost pertinente: 

 

Pop Achim Daniela: ”Si oamenii sunt reticienti...eu am plecat azi la 8.50 si desi statia era plina cand am intrebat cine vrea sa mearga cu mine (aveam 4 locuri libere) doar o vecina de scara si o alta doamna au venit... restul se uitau la mine ca broasca la sudura de zici ca cine stie ce am intrebat”.

 

Ionut Neamtu: ”Exact! Sunt reticenti datorita rechinilor.... Si eu am vrut sa iau din statie oameni, dar apoi ma mai trezesc cu ANAF -ul dupa mine...

 

Locuitorii Floreștiului spun că autobuzele circulă foarte greu, motiv pentru care cei care au mașină le evită.

 

După terminarea centurii prin spatele VIVO Center ar urma ca pe DN 1 să fie instituită o bandă dedicată pentru transportul în comun. 

Comentarii Facebook