Mai multe zone din comuna Floresti nu au gaz de 12 ore

Oamenii de pe mai multe strazi din comuna Floresti stau de 12 ore fara gaz in casa. Problemele au inceput in aceasta dimineata si nu au fost remediate nici pana acum.

Primarul comunei Floresti, Ioachim Vancea, a declarat ca "este o avarie la reteaua de medie presiune. Se lucreaza intens mi-au transmis cei de la E.ON GAZ, care m-au asigurat ca in maxim o jumatate de ore oamenii vor avea gaz".

Edilul din Floresti a mai spus ca din cate stie el sunt afectate trei zone din comuna, casele amplasate pe Valea Garbaului si strazile Prof. Ioan Rus si Florilor.

Oamenii de pe aceste strazi au declarat ca au sesizat ca nu au gaz dimineata cand s-au trezit si centralele termice nu functionau. "Am tot incercat dar fara rost, nu aveam gaz. Spre orele amiezii am avut presiune slaba, iar spre seara cand afara s-a racit din nou iarasi am avut probleme si nici acum nu se putem incalzi", a spus proprietarul unei case de pe strada Prof. Ioan Rus.
 
Primarul Ioachim Vancea a mai declarat ca potrivit celor de la E.ON Gaz se lucreaza la realizarea unui "bypass" la retea pentru ca furnizarea gazului sa fie reluata.

Comentarii Facebook